Svingteknikk BFGoodrich

Kjøreglede betyr ikke bare fart…
Føreren må alltid sette sikkerheten fremfor hastigheten, og kjøre i henhold til trafikkreglene. Fart er ikke nødvendig for å få sterke opplevelser bak rattet. Det er i kurver og på svingete veier at det eksepsjonelle veigrepet til BFGoodrich gir ekte kjøreglede.
Å ta en sving uten risiko må planlegges, og er like viktig bak rattet som ved valg av dekk. Utstyr bilen med BFGoodrich-dekk og følg kjørerådene under, så kan du kjøre inn i enhver sving med god samvittighet.

Før svingen…

For å ta en sving med best mulig veigrep, kraft og sikkerhet, anbefales det å forutse og bremse før svingen, så lenge framhjulene er rette.

Med BFGoodrich-dekk får du et bedre langsgående grep og bedre bremseeffekt.

… I svingen…

Unngå å bremse i svingen fordi vektoverføringen forover i bilen gjør at bakakslingen mister feste, noe som øker risikoen for skrens.

Takket være et utmerket tverrgrep gir BFGoodrich-dekkene deg et perfekt veigrep gjennom hele svingen. Kjørepresisjonen til dekkene gjør at du styrer bilen akkurat dit du vil.

… Ut av svingen...

I utgangen av svingen bør du starte akselerasjonen kun når dekkene på bilen står rett frem. Kraften i akselerasjonen bør være proporsjonal med rattvinkelen, og du bør derfor gi gass progressivt ut av svingen. BFGoodrich-dekkene har et langsgående grep som gir deg en bedre mulighet til å akselerere.

Den naturlige balansen og det enestående veigrepet til BFGoodrich-dekkene gjør at du kjører bedre i svingene.